Krajové speciality: Krkonošská kuchyně (Jaroslav Vašák)

Související odkazy: Doudlebsko v kuchyni a u stolu (Jan Šimánek) | Krkonošská kuchařka aneb hory dávají chléb (Miloš Gerstner) | Kuchařka pro krkonošského medvěda (Pavel Toufar) | Recepty ze zámeckých kuchyní (Zdeněk Procházka, Josef Nejdl) | Recepty Němců z Jizerských hor (Petra Laurin) | Sladké recepty Němců z Jizerských hor (Petra Laurin) | Šumavská kuchařka (František Rožnovský) | České Vánoce v kuchyni (Květa Korečková) | Recepty nejen ze staré Šumavy (Růžena Váchová) | Tradiční jídla česko-bavorského příhraničí (Josef Nejdl) | Valašská kuchařka (Miroslav Kotrba) | Valašská kuchařka (Jaroslav Vašák) | Stromová apatyka z Chluman I (Ondřej Fibich) | Stromová apatyka z Chluman II (Ondřej Fibich) | Krajové speciality: Slezská kuchyně (Jaroslav Vašák) | Krajové speciality: Chodská kuchyně (Jaroslav Vašák) | Krajové speciality: Krkonošská kuchyně (Jaroslav Vašák)

 

Krajové speciality: Krkonošská kuchyně (Jaroslav Vašák)

Cena vč. DPH: 9999 Kč

Cena pro členy klubu typu B: 8888 Kč
Cena pro členy klubu typu C: 8888 Kč

Přidat ks

 

Úplný název: Krajové speciality: Krkonošská kuchyně

Autor: Jaroslav Vašák

ISBN: 978-80-249-1901-0

Počet stran: 184 (formát 130 x 207 mm)

 

Tato kniha již bohužel není skladem !!!

Knihy z regionů Beskydy / Brdy / České středohoří / Českosaské Švýcarsko / Český kras / Český les / Český ráj / Javorníky / Jeseníky / Jizerské hory / Králický Sněžník / Krkonoše / Krušné hory / Lužické hory / Novohradské hory / Orlické hory / Plzeňsko / Posázaví / Praha a okolí / Rychlebské hory / Šumava / Vysočina. Knihy nadregionální / zahraničníVybraní autoři Klostermann / Nevrlý...

Edice Tisícovky / Tajemné stezky / Zmizelé Čechy-Morava / Staré pohlednice i foto / Letecké foto / Řeky, vodopády, jezera... / Flora / Fauna / Rozhledny / Železnice / Military / Pověsti a pohádky / Vzpomínky a vyprávění...  DVD o ČR.  Zvýhodněné sadyNově zařazené knihyVšechny knihy.

 

Poznámka:

Stručná charakteristika:

Krkonoše byly již v 19. století atraktivním cílem pro první turisty a rekreanty.

Ale Krkonoše a Podkrkonoší si dodnes i přes celoroční cestovní ruch zachovaly leccos ze svého koloritu i kuchyně. Poznejte bohatý receptář tradičních, typických i oblíbených pokrmů, nejvíce z brambor, luštěnin, hub, lesních plodů, švestek a zvěřiny, a začtěte se do krkonošského gastronomického slovníčku. 

Historický úvod vás nenechá na pochybách, že je co nového z naší kultury poznávat.

 

Výběr z tematicky podobných knih:

Nahoru

 
 
© 2003-2015 Tisícovky s.r.o. | webmaster tofo@volny.cz | vyrobil Allstar Group