Kvalitní cestovní pojištění
do zahraničí i do ČR.
Cestovní pojištění jednoduše, rychle a online na Top-Pojištění.cz s okamžitou platností a se slevou až 50 %.
Nejlevnější cestovní pojištění
na celý rok už od jediné koruny na den.
Navigace: Homepage > e-Obchod > Ostatní publikace > Edice Kuchařky > Kuchařka pro krkonošského medvěda (Pavel Toufar)
Související odkazy: Doudlebsko v kuchyni a u stolu (Jan Šimánek) | Krkonošská kuchařka aneb hory dávají chléb (Miloš Gerstner) | Kuchařka pro krkonošského medvěda (Pavel Toufar) | Recepty ze zámeckých kuchyní (Zdeněk Procházka, Josef Nejdl) | Recepty Němců z Jizerských hor (Petra Laurin) | Sladké recepty Němců z Jizerských hor (Petra Laurin) | Šumavská kuchařka (František Rožnovský) | Recepty nejen ze staré Šumavy (Růžena Váchová) | Tradiční jídla česko-bavorského příhraničí (Josef Nejdl) | Valašská kuchařka (Miroslav Kotrba) | Valašská kuchařka (Jaroslav Vašák)
Cena vč. DPH: 9999 Kč
Cena pro členy klubu typu B: 8888 Kč
Cena pro členy klubu typu C: 8888 Kč
Úplný název: Kuchařka pro krkonošského medvěda
Autor: Pavel Toufar
ISBN: 80-86136-31-0
Počet stran: 152 (formát 200 x 145 mm)
Knihy z regionů Beskydy / Brdy / České středohoří / Českosaské Švýcarsko / Český kras / Český les / Český ráj / Javorníky / Jeseníky / Jizerské hory / Králický Sněžník / Krkonoše / Krušné hory / Lužické hory / Novohradské hory / Orlické hory / Plzeňsko / Posázaví / Praha a okolí / Rychlebské hory / Šumava / Vysočina. Knihy nadregionální / zahraniční. Vybraní autoři Klostermann / Nevrlý...
Edice Tisícovky / Tajemné stezky / Zmizelé Čechy-Morava / Staré pohlednice i foto / Letecké foto / Řeky, vodopády, jezera... / Flora / Fauna / Rozhledny / Železnice / Military / Pověsti a pohádky / Vzpomínky a vyprávění... DVD o ČR. Zvýhodněné sady. Nově zařazené knihy. Všechny knihy.
Stručná charakteristika:
Znáte recept na formanský oukrop či další dobroty, které se nabízejí pro pocestné v zájezdní hospodě?
Tak tedy - jeden litr vody uvedeme do varu, přidáme špetku kmínu a povaříme. Pět stroužků česneku utřeme se solí a špetkou majoránky. Chvilku necháme odpočinout. Tři krajíce tvrdšího chleba nakrájíme na kostičky a osmažíme na sádle, dáme jej do misky a zalijeme vodou s kmínem a česnekem. Ochutíme pažitkou, necháme chvíli stát a můžeme podávat. Dobrou chuť.
Výběr z tematicky podobných knih: