Kuchařka pro krkonošského medvěda (Pavel Toufar)

Související odkazy: Doudlebsko v kuchyni a u stolu (Jan Šimánek) | Krkonošská kuchařka aneb hory dávají chléb (Miloš Gerstner) | Kuchařka pro krkonošského medvěda (Pavel Toufar) | Recepty ze zámeckých kuchyní (Zdeněk Procházka, Josef Nejdl) | Recepty Němců z Jizerských hor (Petra Laurin) | Sladké recepty Němců z Jizerských hor (Petra Laurin) | Šumavská kuchařka (František Rožnovský) | Recepty nejen ze staré Šumavy (Růžena Váchová) | Tradiční jídla česko-bavorského příhraničí (Josef Nejdl) | Valašská kuchařka (Miroslav Kotrba) | Valašská kuchařka (Jaroslav Vašák)

 

Kuchařka pro krkonošského medvěda (Pavel Toufar)

Cena vč. DPH: 9999 Kč

Cena pro členy klubu typu B: 8888 Kč
Cena pro členy klubu typu C: 8888 Kč

Přidat ks

 

Úplný název: Kuchařka pro krkonošského medvěda

Autor: Pavel Toufar

ISBN: 80-86136-31-0

Počet stran: 152 (formát 200 x 145 mm)

 

Tato kniha již bohužel není skladem !!!

Knihy z regionů Beskydy / Brdy / České středohoří / Českosaské Švýcarsko / Český krasČeský les / Český rájJavorníky / Jeseníky / Jizerské horyKrálický Sněžník / Krkonoše / Krušné hory / Lužické hory / Novohradské hory / Orlické hory / Plzeňsko / Posázaví / Praha a okolíRychlebské hory / Šumava / Vysočina. Knihy nadregionální / zahraniční. Vybraní autoři Klostermann / Nevrlý...

Edice Tisícovky / Tajemné stezky / Zmizelé Čechy-MoravaStaré pohlednice i foto / Letecké foto / Řeky, vodopády, jezera... / Flora / FaunaRozhlednyŽeleznice / Military / Pověsti a pohádky / Vzpomínky a vyprávění...  DVD o ČRZvýhodněné sadyNově zařazené knihyVšechny knihy.

 

Stručná charakteristika:

Znáte recept na formanský oukrop či další dobroty, které se nabízejí pro pocestné v zájezdní hospodě?

Tak tedy - jeden litr vody uvedeme do varu, přidáme špetku kmínu a povaříme. Pět stroužků česneku utřeme se solí a špetkou majoránky. Chvilku necháme odpočinout. Tři krajíce tvrdšího chleba nakrájíme na kostičky a osmažíme na sádle, dáme jej do misky a zalijeme vodou s kmínem a česnekem. Ochutíme pažitkou, necháme chvíli stát a můžeme podávat. Dobrou chuť.

 

Výběr z tematicky podobných knih:

Nahoru

 
 
© 2003-2015 Tisícovky s.r.o. | webmaster tofo@volny.cz | vyrobil Allstar Group