Kvalitní cestovní pojištění
do zahraničí i do ČR.
Cestovní pojištění jednoduše, rychle a online na Top-Pojištění.cz s okamžitou platností a se slevou až 50 %.
Nejlevnější cestovní pojištění
na celý rok už od jediné koruny na den.
Navigace: Homepage > e-Obchod > Ostatní publikace > Edice Kuchařky > Tradiční jídla česko-bavorského příhraničí (Josef Nejdl)
Související odkazy: Doudlebsko v kuchyni a u stolu (Jan Šimánek) | Krkonošská kuchařka aneb hory dávají chléb (Miloš Gerstner) | Kuchařka pro krkonošského medvěda (Pavel Toufar) | Recepty ze zámeckých kuchyní (Zdeněk Procházka, Josef Nejdl) | Recepty Němců z Jizerských hor (Petra Laurin) | Sladké recepty Němců z Jizerských hor (Petra Laurin) | Šumavská kuchařka (František Rožnovský) | Recepty nejen ze staré Šumavy (Růžena Váchová) | Tradiční jídla česko-bavorského příhraničí (Josef Nejdl) | Valašská kuchařka (Miroslav Kotrba) | Valašská kuchařka (Jaroslav Vašák)
Cena vč. DPH: 269 Kč
Cena pro členy klubu typu B: 249 Kč
Cena pro členy klubu typu C: 249 Kč
Úplný název: Tradiční jídla česko-bavorského příhraničí
Autor: Josef Nejdl
ISBN: 978-80-87316-09-2
Počet stran: 95 (formát 172 x 246 mm)
Knihy z regionů Beskydy / Brdy / České středohoří / Českosaské Švýcarsko / Český kras / Český les / Český ráj / Javorníky / Jeseníky / Jizerské hory / Králický Sněžník / Krkonoše / Krušné hory / Lužické hory / Novohradské hory / Orlické hory / Plzeňsko / Posázaví / Praha a okolí / Rychlebské hory / Šumava / Vysočina. Knihy nadregionální / zahraniční. Vybraní autoři Klostermann / Nevrlý...
Edice Tisícovky / Tajemné stezky / Zmizelé Čechy-Morava / Staré pohlednice i foto / Letecké foto / Řeky, vodopády, jezera... / Flora / Fauna / Rozhledny / Železnice / Military / Pověsti a pohádky / Vzpomínky a vyprávění... DVD o ČR. Zvýhodněné sady. Nově zařazené knihy. Všechny knihy.
Stručná charakteristika:
Dvojjazyčná kniha regionálních chodských a bavorských receptů l.
Najdeme zde desítky receptů rozdělených do jednotlivých kapitol: polévky, hlavní jídla, omáčky, přílohy, sladkosti, pochutiny.
V úvodu jsou historické fotografie vztahující se k vaření a přípravě potravin. V celé knize je množství fotografií pokrmů a každá kapitola je doplněna kresbami Jany Šlechtové.
Výběr z tematicky podobných knih: